El nostre equip

EL NOSTRE EQUIP

Com una gran família

La màxima prioritat del nostre equip de tècnics professionals és l’organització i la planificació dels mitjans més eficaços per transportar les mercaderies que ens han confiat els nostres clients al lloc sol·licitat i en el termini previst. Un compromís constant de formació i de progrés ens permet oferir solucions específiques als nostres clients.

La política de prevenció de riscos laborals representa el compromís de Transports Porqueres, S.A.U. amb els seus treballadors, sobre les directrius orientades a la conservació i desenvolupament dels recursos físics i humans, així com sobre la reducció dels danys per a la salut i els béns.

La política de formació de Transports Porqueres, S.A.U. es basa en el concepte de reciclatge constant dels seus treballadors en les següents matèries: idiomes, gestió comercial, atenció al client, especialitzacions del transport, conducció econòmica (que ajuda a una reducció de consum de carburant i a emetre menys emissions a l’atmosfera), prevenció de riscos laborals, noves normatives, etc.

Un compromís constant de formació i de progrés ens permet oferir solucions específiques als nostres clients.