Emmagatzematge

EMMAGATZEMATGE

La central operativa i de logística es troba ubicada al municipi de Banyoles (Girona – Espanya), on es disposa d’unes instal·lacions amb més de 3000 m2 de superfície i una alçada de 9.20 m, distribuïdes en un ampli magatzem amb molls de càrrega amb transpalets elèctrics, toros fins a 3000 kg i toros portabobines de pinces.

Transports Porqueres, S.A.U. ofereix serveis dinàmics de pupil·latge, estocatge temporal i gestió de mercaderies per a la seva posterior distribució física, per a la qual cosa té en compte les necessitats i circumstàncies de cada client.

Des de les dependències d’oficines i administració es gestionen les tasques de coordinació i seguiment de manera precisa, detallada i constant. Un valor afegit que Transports Porqueres, S.A.U. ofereix als seus clients i que garanteix l’èxit de qualsevol operació.

Sota el concepte d’externalització, l’objectiu de Transports Porqueres, S.A.U. és proporcionar al client el departament o àrea de transport i la logística per tenir la informació directa i realitzar la missió encomanada de la manera més eficaç.

Per a qualsevol informació addicional, no dubti a contactar amb nosaltres.