HISTÒRIA

Més de 55 anys fent camí.

En el transcurs dels anys 40, Joan Ferrer i Company, veí d’Usall (Porqueres) i fill gran d’una família de masovers, començà a transportar amb el carro de la família llenya del bosc cap a Banyoles. Ho feia combinant la feina de pagès, fins que el maig de 1960 un dels seus clients li va proposar de dedicar-se totalment al transport, tot venent-li el seu camió. Comprant aquell camió de segona mà, Joan i la seva dona, Rosenda Mach, iniciaren la trajectòria de l’empresa familiar. Amb molt esforç i dedicació, Joan va anar ampliant el negoci fins a arribar a tenir sis camions.

El seu fill, Salvador Ferrer, ajudava al seu pare des de ben jove, fins que el gener de 1986 es va constituir l’empresa Transports Porqueres. S.A., incorporant la segona generació: en Salvador i la seva esposa, Rosa Isern. Eren temps de canvis i el jove matrimoni va afrontar molts reptes, els quals els van anar superant i enfortint, sempre amb el suport dels familiars més propers.

Des dels inicis de Transports Porqueres fins el dia d’avui, el mercat ha anat canviant i l’empresa s’ha sabut adaptar a ell, apostant sempre per les noves tecnologies, la qualitat, el medi ambient i les persones. Actualment ja hi està treballant la tercera generació, compten amb una important flota de camions i una àmplia cartera de col·laboradors, on juntament amb l’equip humà, coordina i executa el treball per oferir un bon servei al client. Transports Porqueres està especialitzada en el transport de mercaderia a granel i paletitzada per la Comunitat Europea realitzant un transport basat en la confiança.

Sus inicios comenzaron en 1960, cuando Joan Ferrer Company compró su primer vehículo, empezando ello el trayecto de la empresa familiar. Más tarde, en 1986 la segunda generación continuó a través de su hijo Salvador Ferrer cuando, junto con su esposa Rosa Isern, crearon la empresa TRANSPORTS PORQUERES, S.A.U., Consolidándose actualmente entre las empresas líderes de la demarcación dentro del sector del transporte y la logística.

His beginnings were started in 1960, when Joan Ferrer Company bought his first truck, starting this journey of the family business. Later, in 1986 the second generation was continued by his son Salvador Ferrer when, along with his wife Rosa Isern, they created the company TRANSPORTS PORQUERES, S.A.U.consolidating among the leading companies in the transport sector.

L’entreprise fut fondée en 1960 par Joan Ferrer Company,qui, avec une grande vision de futur, s’est introduit dans un secteur si important dans le système économique de notre pays, comme l’est celui du transport et qui a ouvert la porte à la génération suivante, laquelle a consolidé TRANSPORTS PORQUERES S.A.U., parmi les entreprises leaders de la démarcation dans le secteur du transport.

Joan Ferrer 1984

Per a qualsevol informació addicional, no dubti a contactar amb nosaltres.