Com afecta Nadal al transport per carretera

Com afecta Nadal al transport per carretera

Com bé hauràs deduït, les empreses de logística tenen una càrrega de treball extra durant les festes de Nadal.
Però tal com diem a Transports Porqueres, a noves necessitats, cal respondre amb més organització. I és que un dels avantatges d’aquesta època és que l’augment de la càrrega de treball és previsible. D’aquesta manera, podem planificar la resposta amb antelació. Algunes empreses tenen definida l’estratègia a seguir per a aquestes dates de l’any. D’altres, simplement ho tenen tot lligat i llest per al començament de la temporada.

Continua llegint l’article on t’expliquem tot el que s’ha de tenir en compte per anticipar una empresa de transport per carretera a Nadal.

Reforç de personal

La veritat és que trobem empreses que augmenten el nombre de treballadors, arribant fins i tot a multiplicar les seves plantilles per Nadal.
Això es deu a la necessitat d’assegurar treballadors i al fet que, alguns clients, ja comencen a omplir els seus magatzems a l’octubre i novembre per assegurar-se les mercaderies.

Ampliació d’espai en magatzem

Les empreses de logística poden necessitar, a curt termini, llogar espais per a la gestió de les trameses durant aquests pics d’activitat.
En el nostre cas, tenim aquesta àrea ben coberta. I és que disposem d’unes instal·lacions de més de 3000 m2 de superfície i una alçada de 9,20 metres distribuïdes en un ampli magatzem a Banyoles.

Seguiment de la comanda

Comptar amb un bon sistema tecnològic és indispensable. Per això a Transports Porqueres posem a disposició dels nostres clients el sistema de “Seguiment de ruta” mitjançant la nostra Àrea Clients. Això consisteix a monitorar el lliurament amb la recepció de dades en temps real, permetent que el client pugui veure quan i on vulgui l’estat del seu lliurament.

Puntualitat de lliurament

Detalls com la puntualitat en el lliurament de les comandes marquen la diferència en un mercat tan exigent i competitiu com l’actual. Evidentment hi ha la possibilitat que sorgeixi algun imprevist, i més en aquesta època de l’any, que retardi alguna de les comandes. És precisament a causa d’això, que amb més raó hem de fer tot el que estigui al nostre abast per prevenir al màxim que passi alguna cosa fora del nostre control. Per això, anticipar serà la nostra millor opció.

En definitiva, des que comença el mes de novembre fins que conclou gener és quan més afecta aquesta càrrega de treball. Per això les empreses de logística tenim un alt grau de previsió, ja que es pot dir que el nostre gran avantatge està a anticipar-nos. Això, juntament amb una bona organització i planificació, com la que seguim a Transports Porqueres, ens permet assegurar que totes les comandes arribessin en perfecte estat dins del timming establert.

Bones festes de Nadal!