Estarem a la Llotja de Cereals de la Mediterrània

XXVI Llotja de Cereals

Estarem a la Llotja de Cereals de la Mediterrània

El pròxim 29 de maig, Transports Porqueres assistirà a la XXVI Llotja de Cereals de la Mediterrània, que es celebra a Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Des de fa anys l’empresa s’ha especialitzat en el mercat agroalimentari,  disposa del permís per realitzar el transport de pinsos i d’una flota de camions tipus pis mòbil, banyeres i cisternes per transportar cereal, farines, llegums, fruits secs i altres productes complementaris.

La Llotja de Cereals de la Mediterrània és una jornada de contractació extraordinària, que es celebra una vegada l’any reunint a més de 500 operadors de diferents països relacionats amb el tràfic de cereals i d’altres productes agroalimentaris.

La Llotja de cereals de Barcelona és la primera en volum de transaccions d’Espanya i la segona d’Europa. Té un paper estratègic dins de la indústria agroalimentària del país. El comerç de cereal és el tercer sector exportador de Catalunya, representant gairebé un 14% en valor del total d’exportacions catalanes i amb uns grans increments en els darrers anys.