Nova llei de transportar residus a Itàlia

Cartró reciclat

Nova llei de transportar residus a Itàlia

Transports Porqueres ja té el permís ALBO adaptat a la nova Llei.

Per recollir i transportar residus a la zona d’Italià, és obligatori tenir el permís ALBO, document autoritzat i validat pel ministeri de Medi Ambient Italià. A diferència de la resta de països de la UE, aquest té un cost.

Per les empreses ja autoritzades en ALBO, informar-vos que ha sortit una nova llei on es obligatori renovar el permís abans del 15/05/2017. En cas contrari quedaria anul·lat automàticament.

La renovació d’aquest permís es pot fer per Internet i implica adjuntar un seguit de documentació amb Italià o amb l’idioma original juntament amb traducció jurada a l’italià.

La documentació a presentar és:

  • Dades fiscals de l’empresa i representant legal
  • Copia DNI del representant legal de l’empresa
  • Certificat Penal
  • Certificat Seguretat social
  • Documentació de tractores i semiremolcs
  • Disposar d’una adreça electrònica certificada o una empresa representant a Itàlia.

 

Informar-vos que el cost del permís també ha augmentat, pagant els impostos bàsics al Ministeri i una taxa variable en funció de les tones previstes a transportar. Es Important saber que la renovació no admet cap canvi. Pensa bé abans de enviar, per que per qualsevol canvi és un cost extra.

Des de Transports Porqueres, ja hem actualitzat el permís de tota la nostra flota. Si teniu alguna consulta o necessiteu que us ajudem a tramitar-ho no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.