Sant Cristòfol 2018

Camions i tràilers circulant per Sant Cristòfol

Sant Cristòfol 2018

El passat dissabte dia 14 de juliol, seguint la tradició de cada any, es va celebrar la Festa de Sant Cristòfol a Banyoles.

 

Sant Cristòfol, patró dels automòbils i protector dels viatges, és una figura venerada des de fa segles a Catalunya. Durant el dia,  camions, cotxes, motos i bicicletes passen engalanats davant de diverses esglésies dels Països Catalans per ésser beneits i gaudir, així, de la protecció del sant durant tot l’any.

 

La diada de Sant Cristòfol de Banyoles està organitzada per la Comissió de Festa de Sant Cristòfol. D’entre les activitats que es varen desenvolupar, destaquen la concentració al Pavelló Poliesportiu de la Draga, la sortida de la comissió de la festa encapçalada pel pendonista d’enguany – Transjorman 1513 SL -, la missa en honor al patró, la desfilada de vehicles al voltant de l’estany, les sardanes a la plaça Major i finalment el sopar de germanor on es varen repartir premis i insígnies pels participants.

 

Tots els conductors de Transports Porqueres, varen treballar conjuntament per engalanar la flota de camions y entre tots varen muntar una carrossa en una de les tractores. Aquest any l’han decorat posant un carro antic restaurat, com a símbol de l’inici del transport de carretera, envoltat de plantes i flors i posant música per animar la desfilada al voltant de l’estany. El resultat va ser tot un èxit, ja que es va crear un molt bon ambient entre companys i els seus familiars, gaudint tot el dia entre àpats, festa i treball en equip.

 

Finalment en el sopar de germanor,  que es va celebrar amb tots els transportistes de la comarca, es va veure reflectida la feina ben feta i l’esperit d’equip dels conductors.  Transports Porqueres va guanyar el primer premi com a camió individual més ben decorat i el quart premi a nivell de flota.

 

Conductors de Transports Porqueres

Sant Cristòfol

Sant Cristòfol - camió de Transports Porqueres

Sant Cristòfol - Transports Porqueres