Transports Porqueres és commemorat estabiliment històric

Tres generacions Transports Porqueres

Transports Porqueres és commemorat estabiliment històric

Transports Porqueres celebra 55 anys d’història amb la incorporació de la tercera generació familiar.

En el transcurs dels anys 40, Joan Ferrer i Company, veí d’Usall (Porqueres) i fill gran d’una família de masovers, començà a transportar amb el carro de la família llenya del bosc cap a Banyoles. Ho feia combinant la feina de pagès, fins que el maig de 1960 un dels seus clients li va proposar de dedicar-se totalment al transport, tot venent-li el seu camió. Comprant aquell camió de segona mà, Joan i la seva dona, Rosenda Mach, iniciaren la trajectòria de l’empresa familiar. Amb molt esforç i dedicació, Joan va anar ampliant el negoci fins arribar a tenir sis camions.

El seu fill, Salvador Ferrer, ajudava al seu pare des de ben jovenet. Fins que el gener de 1986 es va constituir l’empresa Transports Porqueres. S.A., incorporant la segona generació: en Salvador i la seva esposa, Rosa Isern. Eren temps de canvis i el jove matrimoni va afrontar molts reptes, els quals els van anar superant i enfortint, sempre amb el suport dels familiars més propers.

Des dels inicis de Transports Porqueres fins a dia d’avui, el mercat ha anat canviant i l’empresa s’ha sabut adaptar a ell, apostant sempre per les noves tecnologies, la qualitat i el medi ambient. Actualment ja hi està treballant la tercera generació, compten amb una important flota de camions i una àmplia cartera de col·laboradors, on juntament amb l’equip humà, coordina i executa el treball per oferir un bon servei al client. Transports Porqueres està especialitzada en el transport de mercaderia a granel i paletitzada per la Comunitat Europea realitzant un transport basat en la confiança.

El passat 5 de novembre de 2015 la Cambra de Comerç de Girona va distingir els 55 anys de Transports Porqueres a la 36ena edició de les Distincions a Establiments Històrics. Podreu trobar més informació en el següent link: http://www.cambragirona.cat/la-cambra-de-comerc-de-girona-guardona-18-establiments-historics-de-la-demarcacio/